De Plus Belles

Als niets meer moet is dat “ont-moeten”!

Deze woorden uit een gedicht van Brigit Rozestraten inspireerden ons om op zoek te gaan naar een plek om het “ont-moeten” te ontmoeten.
“De Plus Belles” is voor ons in september 2007 die plek geworden en wij willen die plek graag met je delen. Onze authentieke gastenverblijven, de gîtes, La Grande en La Petite, zijn gelegen in een hameau, in Nederland zeggen we gewoon gehucht, op de grens van de Dordogne en de Corrèze. Je kunt bij ons volop genieten van de grote tuin, de prachtige vergezichten en het ruime zwembad. Bij en rondom De Plus Belles heb je veel ruimte voor persoonlijke vrijheid.

Rust en stilte op het, allesbehalve platte, platteland met alle charmes van het Franse vakantiegevoel binnen handbereik. Gezellige en drukbezochte markten in Terrasson, Ayen, Objat en Brive La Gaillarde. Voor echte snuffelaars zijn er regelmatig de Bric a brac- (curiosa) en vide grenier- (zolder opruiming) markten. Cultuur liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de vele middeleeuwse plaatsen en steden in de buurt.

Sportievelingen kunnen zich uitleven in parachuting, ballonvaren, zweefvliegen of kanovaren. Er zijn wandel- en fietsmogelijkheden, zowel in de Corrèze als de Dordogne, en voor wie wie een balletje wil slaan de nodige mooie golfuitdagingen.  Voor kinderen is er volop leuk, maar ook leuk en leerzaam vermaak.

Het moet niet maar het kan allemaal. Graag ontmoeten wij je bij De Plus Belles, ons charmante Gîtes complex in hartje Frankrijk.

Inez en Antoine Snijers

DE PLUS BELLES